DREPTURI DE AUTOR

Protected by Copyscape Originality Checker

8 feb. 2010

martie 2010

Atat martisoarele cat si tablourile,sunt realizate din frunze,flori,etc.,presate si uscate minim 1 an;se pot achizitiona de la targul martisorului,in perioada 25-28.02.2010,care se va desfasura la Muzeul Taranului Roman;dupa care numai la comanda;design propriu.

2 comentarii:

  1. Sunt deosebite marţişoarele tale! Din păcate, nu se văd în toată splendoarea detaliilor lor. După cum ştii, arta constă mai ales în "mocoşiri" de amănunt, că "generalul." e cam acelaşi de la facerea lumii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua. NU , nu sunt din Tonita, desii cred ca acolo eram in largul meu. Sunt in CN Mihai Eminescu intr-o clasa de intensiv informatica, adica ceva ce nu are de a face cu placerile vietii mele, desenul sau scrisul.Ce pot sa spun ,am invatat lectia, nu tot timpul faci ce iti place pentru ca nu tot timpul ce iti place tie iti comfera si un viitor, dureros.... din cauza asta societatea romaneasca moare cate putin, odata cu moarte artistilor, pentru ca majoritatea oamenilor si-au pierdut ratiunea in goana dupa bani ( si eu o sa fiu in situatia asta la un moment dat ) si nu mai simt ca sa nu fie raniti, asta e o tampenie pentru ca reciproca este oricum valabila. Cand simti esti ranit dar si cand esti ranit iti dai seama ca defapt simti.... subiectul este unul destul de vast si nu am intentia sa va plictisesc, si asa am vorbitcam mult si ma revolt degeaba. Va multumesc pentru comentariu.

    ideea cu martisoarele este una foarte inedita. imi plac toate....

    RăspundețiȘtergere